Bedrijf


Service & 100% eigen ontwikkelingen van Masser

​55 medewerkers tot uw dienst

U stelt terecht hoge eisen op het gebied van wooncomfort. U wil hernieuwbare energie benutten voor voordelige verwarming van uw woning en sanitair water. Daarbij wil u ook zo onafhankelijk mogelijk zijn van stookolie en aardgas. Dit zijn immers eindige energiebronnen waarvan de internationale experts voorzien dat hun prijs in de loop van de volgende twintig jaar drastisch zal stijgen.

En tot slot streeft u altijd naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw belangrijke aankopen. U stelt terecht hoge eisen en wij steunen u daarin 100%. Zij vormen immers ook de kern van onze bedrijfsactiviteit. Om er optimaal op te kunnen inspelen, huldigen wij in de eerste plaats luisterbereidheid en beschikbaarheid. Bij de uitvoering letten wij op nauwgezetheid en feilloze productkennis.

Vandaar dat de oplossingen die wij voorstellen dan ook 100% eigen ontwikkelingen van Masser zijn.

images/2015/09/certified-vincotten.jpg

Betrouwbaar en verzorgd werk, met een unieke en bewezen ervaring

Onze producten en werkprocedures beantwoorden aan de strengste Belgische en Europese normen. De Technische expertise en vakkennis van onze medewerkers staan borg voor onze bedrijfsreputatie. Wij hebben reeds 40.000 ventilatiesystemen geïnstalleerd, tot grote tevredenheid van onze klanten.

Masser is ook de onbetwiste Belgische marktleider en sectorreferentie op het gebied van woningverwarming met warmtepompen en aardwarmte voor particulieren, met gemiddeld meer dan 1.000 installaties per jaar. Met Masser kunt u vertrouwen op degelijkheid. En dat is geruststellend om weten!

100% Belgisch bedrijf op mensenmaat

Masser is een Belgisch familiaal bedrijf dat sinds 1948 op de markt actief is met zelf ontwikkelde vooruitstrevende oplossingen die hun waarde bewezen hebben op het gebied van verwarming, ventilatie en waterverwarming voor sanitair gebruik.