Team


Masser NV

Ons team

Studiekantoor
Studiekantoor

MASSER beschikt over haar eigen studiekantoor. Onze ingenieurs berekenen de warmteverliezen van uw woning en zorgen voor de optimale inplanting van de toekomstige installatie.

Onderhoudsdienst
Onderhoudsdienst

Hoewel onze installaties weinig onderhoud vergen, beschikt de firma MASSER over onderhoudstechnici die aan alle controle- en/of onderhoudstussenkomsten, naargelang het type van de installatie, kunnen beantwoorden welk systeem het dan ook mag zijn: ventilatie, Elvaco of warmtepomp.

Technisch raadgever
Technisch raadgever

Deze persoon zal de opvolging van uw werf verzekeren. Hij zal in nauwe samenwerking werken met uw architect en/of aannemer om ons systeem te optimaliseren en ervoor waken dat alle elementen op harmonieuze wijze in uw woning worden geïntegreerd.

Technisch-commercieel afgevaardigden
Technisch-commercieel afgevaardigden

Uw contactpersoon werd geselecteerd in functie van zijn ervaring en vakkennissen in de bouwwereld. Hij zal dan ook rekening kunnen houden met alle bijzondere specificaties of hindernissen van uw bouwproject en zal u op oordeelkundige wijze raad kunnen geven door bv. een betere isolatie te voorzien in uw woning zodanig dat de efficiëntie van uw verwarmingssysteem wordt gegarandeerd. Bovendien zal hij de vordering van uw bouwproject stap per stap opvolgen.

Installateurs
Installateurs

Onze MASSER-technici, die bijzonder vertrouwd zijn met de specifieke uitvoeringstechnieken van ons systeem, hebben als enige opdracht de plaatsing van onze warmtepompen.

Contact

Masser NV

Nederokkerzeelsesteenweg 6
BE-3071 ERPS KWERPS

+32 2 520 26 91 info@masser.be Facebook Contactformulier >