Geïntegreerd homogeen volume


Eigen woning van architect Michaël Bodart past door sobere vormgeving en materialisatie perfect in zijn natuurlijke omgeving.

Geïntegreerd homogeen volume

Geïntegreerd homogeen volume

Een interview met architect Michaël Bodart

Welke maatregelen neemt u om het energieverbruik te beperken?

Michaël Bodart: “Alles begint bij een goede isolatie. Vandaar dat we ook kiezen voor driedubbel glas. Dit laat ons toe een warmtepomp te installeren. In een lage-energiewoning haalt die namelijk zijn beste rendement. Ventileren doen we met een GMV systeem met dubbele flux.

Het Masser warmtepompsysteem is niet nieuw voor mij. Ik ken het al langer dan vandaag en heb het al aan meerdere van mijn klanten voorgesteld. Het is volgens mij één van de beste systemen op vlak van prijs-kwaliteitsverhouding. Mijn vorige ervaringen met Masser waren zeer positief, en ik verwacht nu niets anders.”

Hoe hebben uw klanten de samenwerking met Masser ervaren?

Michaël Bodart: “Even positief als ikzelf. Het budget voor hun verwarming is onder controle en ze ervaren nu dagelijks het comfort van vloerverwarming. In de meeste gevallen lag de investering niet veel hoger dan die voor een condensatieketel op mazout of aardgas. Voor mijn eigen project verwacht ik dat mijn uitgaven voor een heel jaar verwarming en sanitair warm water samen het bedrag van 1.200 euro niet zullen overstijgen."

Realisatie in detail

Contact

Masser NV

Nederokkerzeelsesteenweg 6
BE-3071 ERPS KWERPS

+32 2 520 26 91 info@masser.be Facebook Contactformulier >