​ De winter komt eraan. Tijd dus om uw Masser-installatie te laten nakijken!


Maak vandaag nog een afspraak met Masser voor een onderhoud van uw installatie. Bel op 052/520.26.91 of mail naar info@masser.be

​ De winter komt eraan. Tijd dus om uw Masser-installatie te laten nakijken!

U heeft het zonder twijfel ook gemerkt: de dagen worden kouder en de verwarming gaat weer aan. Hoog tijd dus voor een onderhoud! Bel ons op het nummer 02/520.26.91 of mail op info@masser.be om vandaag nog een afspraak te maken.

De voordelen van een regelmatig onderhoud van uw verwarmingsinstallatie?

  • Goed onderhouden installaties gaan langer mee. U heeft dus langer plezier én rendement van uw systeem.
  • U vermijdt slijtage en defecten. Door een regelmatig nazicht worden eventuele beschadigingen of kapotte stukken snel opgemerkt.
  • Een garantie op een perfect werkende installatie, de hele winter lang. Niets is zo vervelend als een verwarming die u in de steek laat op koude dagen. Boek daarom vandaag nog een onderhoud!
  • Getrainde Masser-specialisten met originele Masser-stukken. Onze technici zijn grondig opgeleid en kennen uw installatie door en door. Bovendien hebben zij steeds de originele Masser-stukken bij en kunnen dus direct de nodige vervangingen uitvoeren.

Wil u ook een perfect werkende installatie op elk moment? Aarzel dan niet langer, maar leg vandaag nog een afspraak vast. Zo zit u er de rest van de winter warmpjes in!

images/2016/02/team.jpg

Contact

Masser NV

Nederokkerzeelsesteenweg 6
BE-3071 ERPS KWERPS

+32 2 520 26 91 info@masser.be Facebook Contactformulier >
Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: