Een nieuw jaar, een nieuwe website


Het nieuwe jaar zetten we graag in met onze beste wensen voor jou en iedereen die je dierbaar. Dat 2016 een jaar mag worden van veel succes, een goede gezondheid en een betere wereld in het algemeen.

Een nieuw jaar, een nieuwe website

images/2016/01/team.jpg

Het nieuwe jaar zetten we graag in met onze beste wensen voor jou en iedereen die je dierbaar. Dat 2016 een jaar mag worden van veel succes, een goede gezondheid en een betere wereld in het algemeen.

Het Masser-team blijft ook in 2016 zijn uiterste best doen om klanten en bezoekers een zo goed mogelijke service te bieden, en dit tegen de best mogelijke prijs/kwaliteit verhouding. Elke dag streven we er naar om onze 5 garanties waar te maken.

Nieuwe website: gebruiksvriendelijker dan ooit!

Trouwe bezoekers zullen het al gemerkt hebben: voor Masser is 2016 begonnen met een nieuwe website. Daarmee streven we vooral naar een betere ervaring voor alle gebruikers: zo is het de bedoeling dat je snel net die informatie terugvindt waar je op dat moment naar op zoek bent.

Duidelijke structuur

Ook van een duidelijke structuur en een beter overzicht hebben we werk gemaakt. De website is nu zeer helder opgedeeld in drie onderdelen: verwarming, ventilatie en service of dienst-na-verkoop. Maar ook binnen de verschillende blokken blijft het zeer makkelijk navigeren: de menubalk bovenaan blijft immers steeds zichtbaar, zodat je snel de weg vindt naar een andere pagina.

Blog

Een complete nieuwigheid is deze blog. Langs deze weg zullen we regelmatig berichten plaatsen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Tips bijvoorbeeld om je installatie beter te onderhouden maar ook een stand van zaken over nieuwe subsidiemaatregelen of EBP-normering zul je hier kunnen vinden. Ook speciale acties of promoties zullen hier worden aangekondigd. Reden genoeg om deze pagina in de gaten te houden dus!

Facebook

In de wereld van vandaag is Facebook niet meer weg te denken. Ook Masser is sinds kort de trotse bezitter van een heuse Facebookpagina. Geef ons gerust een ‘likeje’, zodat je ook langs die weg op de hoogte gehouden kunt worden van al het boeiende Masser-nieuws.

Laat van je horen!

Het is voor ons belangrijk om ook jouw stem te horen! Wat vind je van onze nieuwe website? Heb je tips of suggesties ter verbetering? Zijn er onderwerpen waarover je graag meer zou lezen? Laat het ons vooral weten.

Mail ons op info@masser.be of stuur ons een berichtje via onze Facebookpagina.

Contact

Masser NV

Nederokkerzeelsesteenweg 6
BE-3071 ERPS KWERPS

+32 2 520 26 91 info@masser.be Facebook Contactformulier >
Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: