Systeem B: Pulsatie


Dankzij de ventilatiesystemen van de P-reeks van Masser beschikt u de hele dag door over voldoende verse lucht van degelijke kwaliteit.

Gecontroleerd Mechanisch Ventilatiesysteem

Dankzij de ventilatiesystemen van de P-reeks van Masser beschikt u de hele dag door overvoldoende verse lucht van degelijke kwaliteit. De verluchtingsgroep stuwt gefilterde, verse lucht naar de belangrijkste leefruimtes. Dit veroorzaakt een lichte overdruk in deze lokalen ten opzichte van de dienstlokalen (wc, badkamer en keuken). De vervuilde lucht wordt naar buiten afgevoerd via de ontluchtingen voorzien in de dienstlokalen.

Het is steeds mogelijk om geuren of dampen sneller te evacueren door simpelweg de stroom van de gefilterde, verse lucht in het ventilatiesysteem te verhogen aan het begin van het proces: eenvoudig, gezond en economisch!

Het Gecontroleerd Mechanisch Verluchtingssysteem van Masser heeft voornamelijk tot doel om te waken over de aanvoer van verse kwaliteitslucht die, in combinatie met de natuurlijke verluchting, zorgt voor een optimaal leefklimaat in de woning. Daarenboven werkt het verluchtingssysteem volledig onafhankelijk van de verwarmingsinstallatie.

Het systeem

Voordelen

Dankzij het verluchtingssysteem type 'P':

  • Wordt er zuurstof in de woning aangevoerd door een permanente aanvoer van verse lucht
  • Wordt de lucht in de woning gezuiverd
  • Wordt de relatieve luchtvochtigheid binnen de comfortzone van de woning gedoseerd
  • Worden de geuren en dampen permanent afgevoerd uit de woning
  • Worden er aanzienlijke besparingen op de stookkosten verwezenlijkt door de warmterecuperatie

Meer info

  Debit Vermogen PDF
P 397 300 m³/h 35 W  
P 512 400 m³/h 115 W  

Realisaties